maandag t/m donderdag*
DINER 18-22u (keuken tot 20.30u)
💚 VOOR 💚
Koolrabi-ravioli met zeemousse en leche de tigre
OF
Blini met gewokte groentjes, asperges, wasabicrème en rode bietencrunch
💚 HOOFD 💚
Orzo met knapperige seizoensgroenten, krokante seitanreepjes en gremolata
OF
Kort gebakken asperges met thousand layer potato, blackwellsaus en lentegroen
💚 NA 💚
Structuren van rabarber en aardbei met crème anglaise en amandelcrumble
OF
Hazelnoot-praliné-brownie met ambachtelijk stracciatella-ijs en zoute karamel **
* (totale prijs voor het menu € 48, excl. dranken )
** ( dit dessert kwam tot stand dankzij de geweldige bakkerij Antoinette en IceLab NiceCream Creations)
dinsdag t/m donderdag
LUNCH 12-15u (keuken tot 14u)
Deugddoende soep met croûtons en desembrood
€ 11
Gebakken noodles met een overdaad aan groenten en huisgemaakte saus
€ 16
Boke met witte bonen-misodip en sumak, frisse sla en gepekelde groentjes
€ 11
Dè Planttrekkerij-burger: laat je verrassen door onze wisselende combinaties & garnituren
€ 18
Smeuïge groentenlasagne samengesteld volgens het aanbod van het seizoen
€ 18
💚
Wisselend assortiment gebak van bakkerij Antoinette
prijzen tussen € 4,5 en € 7
vrijdag
KNABBELEN EN BABBELEN 12-22u (keuken tot 21u)
Wisselend aanbod gerechten
samengesteld uit de ingrediënten van onze weekmenu’s.
Vanaf 12u doorlopend open met steeds veranderende gerechten
om te delen (of niet ;-))
Minder voedselverspilling >> meer verrassing !
3 bordjes € 21
5 bordjes € 34
8 bordjes € 54
Minimum bestelling= 3 bordjes PER PERSOON
BIJBESTELLEN KAN (ENKEL PER 3, 5 OF 8 EXTRA PORTIES)
BEN JE ALLERGISCH OF HEB JE SPECIALE WENSEN?
MELD HET ZEKER AAN ONZE BEDIENING