maandag t/m donderdag*

DINER 18-22u (keuken tot 20.30u)

💚 VOOR 💚

Koolrabi-ravioli met zeemousse en leche de tigre

OF

Blini met gewokte groentjes, asperges, wasabicrème en rode bietencrunch

💚 HOOFD 💚

Orzo met knapperige seizoensgroenten, krokante seitanreepjes en gremolata

OF

Kort gebakken asperges met thousand layer potato, blackwellsaus en lentegroen

💚 NA 💚

Structuren van rabarber en aardbei met crème anglaise en amandelcrumble

OF

Hazelnoot-praliné-brownie met ambachtelijk stracciatella-ijs en zoute karamel **

* (totale prijs voor het menu € 48, excl. dranken )

** ( dit dessert kwam tot stand dankzij de geweldige bakkerij Antoinette en IceLab NiceCream Creations)

dinsdag t/m donderdag

LUNCH 12-15u (keuken tot 14u)

Deugddoende soep met croûtons en desembrood

€ 11

Gebakken noodles met een overdaad aan groenten en huisgemaakte saus

€ 16

Boke met witte bonen-misodip en sumak, frisse sla en gepekelde groentjes

€ 11

Dè Planttrekkerij-burger: laat je verrassen door onze wisselende combinaties & garnituren

€ 18

Smeuïge groentenlasagne samengesteld volgens het aanbod van het seizoen

€ 18

💚

Wisselend assortiment gebak van bakkerij Antoinette

prijzen tussen € 4,5 en € 7

vrijdag

KNABBELEN EN BABBELEN 12-22u (keuken tot 21u)

Wisselend aanbod gerechten

samengesteld uit de ingrediënten van onze weekmenu’s.

Vanaf 12u doorlopend open met steeds veranderende gerechten

om te delen (of niet ;-))

Minder voedselverspilling >> meer verrassing !

3 bordjes € 21

5 bordjes € 34

8 bordjes € 54

Minimum bestelling= 3 bordjes PER PERSOON

BIJBESTELLEN KAN (ENKEL PER 3, 5 OF 8 EXTRA PORTIES)

BEN JE ALLERGISCH OF HEB JE SPECIALE WENSEN?

MELD HET ZEKER AAN ONZE BEDIENING