dinsdag t/m donderdag
3 GANGEN DINER
MENU TOT 23 JANUARI 2026
( β¬ 49,5 excl. dranken )
π VOOR π
Bonen en Boleten *
Tartelette Cashew Creme - Witte Bonen - Paddenstoelen - Mosterdzaad
OF
Midden-Oosterse Mβeatball *
Skyr - Kruidige Tomatensaus - Opgelegde Groenten
π HOOFD π
Biet Wellington
Huisgemaakte Pickles en Veenbessenkonfituur - Puree
OF
Perzisch Pruttelpotje *
Walnoten - Wintergroenten -Witte Rijst
π NA π
Appeltijtelijke Cake
Appelcake - Slagroom - Toppings
OF
Zwarte Zoete Zonde *
Zwarte Rijst - Kokos - Amandelkoekje - Clementine
* Glutenvrij of aanpassing naar glutenvrij mogelijk MITS VOORAF GEMELD
Omdat wij meebewegen met de oogst kunnen wijzigingen mogelijk zijn
vrijdag
KNABBELEN EN BABBELEN
( 4 tapaβs = 30 β¬ )
Wekelijks wisselend aanbod kleurrijke tapa-bordjes ;-)
geen keuzemenu maar wel:
Minder voedselverspilling & Meer verrassing !
laatste zondag van de maand
ZALIGE ZONDAG LUNCH
Een carrousel van onze meest gesmaakte lunch-gerechten + dessert
afgewisseld met nu en dan een niet te missen collab
πmeer info steeds via onze sociale media π
Allergenen? Meld het ons vooraf en wij bespreken graag met u de mogelijkheden
Om verspilling tegen te gaan rekenen wij elk supplement aan
OP WOENSDAG = > ENKEL HOOFDGERECHT OOK MOGELIJK -
OP WOENSDAG = > ENKEL HOOFDGERECHT OOK MOGELIJK -